PLS Logo

PLS

PLS Energy Systems är ett nytänkande energibolag med fokus på storskaliga solcells-installationer och batterilagring. De är aktiva i flera världsdelar.

PINI har för PLSs räkning utvecklat ett system för försäljning av solpaneler som gör att kunden direkt kan få en offert, med uträkningar för vilken energi de kan förvänta sig på just sitt tak.

Länk till PLS

Sharp Logo

SHARP

Sharp är ett över 100 år gammalt företag som bland annat utvecklar och säljer professionella kopieringsmaskiner, bildskärmar och kassalösningar.

PINI utvecklar och supportar ett internt sälj-system som används av Sharp i hela Norden.

Länk till SHARP

Mobitron Logo

MOBITRON

Med produkten CargoLog är Mobitron top 5 i världen på spårning av tunga och värdefulla leveranser. Med en spårnings-enhet som kontinuerligt läser av värden som temperatur, acceleration och luftfuktighet kan mottagaren vara trygg med att godset inte skadats under frakt.

PINI är med och utvecklar mjukvaran bakom Mobitrons kommande generation av frakt-spårare.

Länk till MOBITRON

Gnosjö Rör Logo

GNOSJÖ RÖR

Gnosjö Rör har sedan 1935 sålt och levererat alla typer av VVS installationer i regionen kring Gnosjö.

PINI driftar och utvecklar Gnosjö Rörs system för elektroniska offerter.

Länk till Gnosjö Rör

zvara

PINI utvecklar nättjänsten zvara som gör det enkelt för företagare att skicka interaktiva offerter och tidsbokningar. Istället för att skicka epost fram och tillbaka kan du nu skicka din offert med en videohälsning och låta kunden själv välja vilket offert-alternativ den vill signera.

Detta projekt genomförs med stöd från EU och leader.